Ghidul Serviciilor
Contrust Group, Birou De Proiectare Structuri - Bucuresti
inapoi la firma 1703 vizite
Poza Proiectare structura constructii civile
Foto

ConTrust Group este locul în care toate întrebarile tale referitoare la constructii de mici si mari dimensiuni, costuri si alte astfel de implicatii îsi gasesc raspunsul! Îti venim în ajutor în tot ceea ce înseamna constructiile de calitate, iar o mare parte dintre serviciile noastre se axeaza pe proiectarea structurala a constructiilor civile, industriale si din lemn.

PUNEM ALATURI DE TINE BAZELE CONSTRUCTIILOR DE DURATA!

 

CONSTRUCTII CIVILE

Constructiile civile se numara printre cele mai raspândite constructii din tara noastra si de pretutindeni. Stiai, însa, ca peste 70% dintre constructiile de acest gen nu garanteaza durabilitate în timp? E nevoie de o echipa competenta, care sa se asigure ca toate lucrurile merg conform planului, pornind de la alegerea celor mai potrivite materiale si pâna la verificarea finisajelor în amanunt.

ConTrust Group îti vine în ajutor! Punem umarul la treaba si colaboram alaturi de tine pentru cladirea celor mai rezistente constructii civile!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.