Ghidul Serviciilor
Bryte Consulting - Audit Si Consultanta Financiara, Constanta
inapoi la firma 615 vizite
Poza Finantare proiecte
Foto

Economia romaneasca devine din ce in ce mai dezvoltata si mai aproape de economiile membrilor Uniunii Europene; mediu economic cu un grad de risc relativ scazut si crestere economica stabila; forta de munca cu calificare ridicata si inca ieftina.

Disponibilitatea finantarilor nerambursabile pentru Romania prin Fonduri ale Uniunii Europene poate reprezenta un magnet pentru multe proiecte de investitii. Pana la 50% din costurile eligibile pot fi acoperite prin rambursare.

Putem identifica finantarile si schemele europene si nationale pentru care proiectul dumneavoastra este eligibil, va putem ajuta in pregatirea si intocmirea efectiva a documentatiei, aplicarea pentru finantare, mentinerea conformitatii cu termenii contractuali si mentinerea legaturilor cu institutiile responsabile pentru implementarea fondurilor specifice (Autoritati de Management)

Iti putem oferi servicii de consultanta cu privire la urmatoarele programe:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.