Ghidul Serviciilor
Bryte Consulting - Audit Si Consultanta Financiara, Constanta
inapoi la firma 615 vizite
Poza Servicii audit
Foto
Foto

Suntem constienti de responsabilitatile noastre fata de clienti si public - banci, investitori, autoritati etc. Scopul nostru este sa ne indeplinim aceste responsabilitati corect si eficient. Ne straduim sa prestam servicii de audit financiar si raportare financiara care sa satisfaca pe deplin pe clientii nostri, dar in acelasi timp sa raspunda si nevoilor de informare a celorlalti utilizatori ai rapoartelor noastre.

Pentru organizatiile care au nevoie de audit statutar sau de alte certificari impuse de diverse reglementari, in legatura cu situatiile lor financiare anuale sau cu alte informatii financiare periodice, Bryte Consulting poate presta servicii de audit de o inalta calitate.

Serviciile noastre de audit nu se limiteaza doar la exprimarea unor opinii asupra situatiilor financiare ale clientilor. Personalul nostru poate asista clientii in atingerea obiectivelor de afaceri, imbunatatirea managementului riscurilor si a profitabilitatii prin prestarea unor servicii de consultanta adaptate nevoilor clientilor.

Oferta noastra de servicii include:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.