Ghidul Serviciilor
Contabili Isteti - Servicii Contabilitate Bucuresti
inapoi la firma 47 vizite
Poza Due Diligence
Foto

Finance due diligence este o parte esentiala a oricarei decizii si tranzactii din mediul de afaceri.

Oferim un serviciu de Diligenta Finaciara independent si confidential pe deplin, personalizat în functie de obiectivele, criteriile si instrumentele clientilor nostri.

Aceasta activitate trebuie realizata în detaliu si în mod obiectiv, dar si la un punct de pret adecvat, tinând cont de natura activitatii tintite si de marimea tranzactiei.

Oferim un serviciu adaptat, bazat pe tehnologie si ne concentram pe problemele cheie ale valoriilor si blocatoriilor de tranzactii, în timp ce furnizam recomandari clare, comerciale si practice.

Echipa noastra de specialisti cu experienta în vigoare îti poate oferi o revizuire completa a serviciilor financiare.

Cum o facem?

Ne bazam pe o vasta experienta in domeniu financiar, extinsa de experienta noastra în efectuarea de analize integrate, multidisciplinare, care ne permit, de asemenea, sa luam în considerare în analizele noastre, constatarile la o scara mai mare de diligenta financiara.

Echipa noastra este capabila sa analizele o serie larga de probleme de afaceri, adoptand o abordare holistica a diligentei cuvenite fata de partenerul sau.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.