Ghidul Serviciilor
Contabilultau.com.ro - Contabilitate, Resurse Umane, Infiintari Firme, Bucuresti
inapoi la firma 110 vizite
Poza Taxe, regulamente si inspectii
Foto

Când ai o firma trebuie sa ai în vedere plata la timp a taxelor, stabilirea unor regulamente clare, care sa cuprinda toate informatiile importante, sa lucrezi în perfecta legalitate, astfel încât în cazul unor inspectii sa nu risti amenzi si sanctiuni. Pentru a fi totul în regula îti recomandam sa colaborezi cu noi, o firma de contabilitate din Bucuresti ce ofera servicii complete în ceea ce priveste taxele, regulamentele si inspectiile.

Taxele:
Orice companie nou înfiintata are de platit o serie de taxe, dar, platile nu se termina în momentul începerii activitatii, ci dimpotriva apar altele care sunt permanente. Stim ca ai putea fi depasit de situatii, stim ca este posibil sa fii prea concentrat pe alte activitati si sa uiti sa faci unele plati sau ca este posibil sa nu ai cunostintele necesare pentru a întocmi documentatia si a calcula totul în mod corect, motiv pentru care venim în sprijinul tau cu servicii de plata taxe.

Daca alegi sa colaborezi cu noi, te vom ajuta în demersurile necesare pentru a achita la timp: impozitul pe venit, sponsorizarile, TVA-ul, contributiile sociale (CAS, CASS, impozit pe  venit), impozitul pe dividende, CASS pe dividende si alte taxe care pot sa mai apara.

În cazul în care vorbim de un PFA, lucrurile sunt ceva mai simple, deoarece trebuie sa achiti doar impozitul pe venit, CAS-ul si CASS-ul.

Regulamentele:

În momentul în care ai o firma si angajati este necesar si obligatoriu un regulament intern, care trebuie întocmit în termen de 60 de zile de la dobândirea personalitatii juridice. Acesta nu se face la voia întâmplarii, ci se realizeaza în urma unor discutii avute cu asociatii si angajatii. Dupa redactare este prezentat angajatilor, iar acestia au dreptul de a cere modificari si de a face contestatii.

Toate detaliile cu privire la întocmirea unui astfel de document sunt trecute si în Codul Muncii, la articolele 241-246. Daca nu respecti legislatia în vigoare risti sa fii sanctionat de autoritatile competente, motiv pentru care este important ca totul sa fie facut în mod responsabil. Noi te putem ajuta în acest sens, o astfel de redactare fiind inclusa în serviciile de contabilitate pe care le oferim.

Inspectii:

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Inspectoratul Teritorial de Munca, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului sunt doar câteva entitati care pot sa faca diverse controale, anuntate sau nu, la firma pe care o detii. Acest lucru atrage dupa sine mult stres, motiv pentru care este foarte important sa te asiguri în permanenta de faptul ca esti în regula cu toate.

O colaborare cu o firma de contabilitate din Bucuresti, care sa îti ofere sfaturi si care sa te ajute sa fii la zi cu toate documentele este foarte importanta, motiv pentru care îti stam la dispozitie si cu astfel de servicii. Asiguram asistenta la locul de munca si pe parcursul inspectiei sau controlului, oferim consultanta pe durata procesului de inspectie si te ajutam sa administrezi în mod corect totul.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.