Ghidul Serviciilor
Contabiz Expert Accounting - Contabilitate, Audit, Reprezentant Fiscal, Bucuresti
inapoi la firma 105 vizite
Poza Contabilitate
Foto

Contabilitatea ta este la un click distanta! Serviciile noastre contabile reprezinta unealta ta pentru un bun management al companiei tale, oferindu-ti viziunea financiara de care ai nevoie. La final, îti trimitem toate rapoartele pe mail în format   PDF, istoria ta va sta în   Cloud, iar documentele le vei rasfoi în   Google Drive.

Din punct de vedere financiar, contabilitatea îti ofera:

 

Informatii interne care te vor ajuta la aprecierea situatiei financiare a companiei taleInformatii destinate mediului extern (clienti, furnizori, banci si/sau institutiile statului) Din punct de vedere managerial, contabilitatea îti ofera:

 

Analiza indicatorilor de performantaEvidente contabile managerialeRapoarte contabile avansate Împreuna cu echipa Contabiz poti beneficia de servicii complete de contabilitate sau pachete individuale precum cele de evidenta contabila, bilant contabil si resurse umane.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.