Ghidul Serviciilor
Contabiz Expert Accounting - Contabilitate, Audit, Reprezentant Fiscal, Bucuresti
inapoi la firma 105 vizite
Poza Reprezentant fiscal
Foto

Companiile aflate în spatiul U.E. si non-UE ce doresc sa desfasoare activitati economice pe teritoriul României, au obligatii fiscale fata de statul român de a se înregistra în România în scopuri de T.V.A., iar îndeplinirea acestora presupune desemnarea unui reprezentant fiscal, pentru toate operatiunile purtatoare de T.V.A. efectuate pe teritoriul României.

Reprezentantul fiscal este mandatat sa întocmeasca facturi cu destinatia beneficiarului persoanei non-UE, respectiv de a emite facturile pentru livrarile de bunuri si/sau prestarile de servicii efectuate de persoana impozabila nestabilita în România si în U.E., aplicând regimul de taxa corespunzator operatiunilor respective.

Dupa efectuarea operatiunilor purtatoare de T.V.A., reprezentantul fiscal are obligatia de a întocmi si depune decontul de T.V.A. si sa plateasca sau sa recupereze sumele aferente decontului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.