Ghidul Serviciilor
Contab Secure Solutions - Firma Contabilitate Bucuresti
inapoi la firma 93 vizite
Poza Servicii Resurse Umane - HR
Foto
Întocmire dosare personal la angajare conform legislatiei

- Ne ocupam de întocmirea tuturor documentelor necesare pentru angajarea noului personal, cum ar fi: contracte individuale de munca, fise ale postului, adeverinte medicale, declaratii pe propria raspundere etc.

Adeverinte solicitate de catre salariati

- Scriem si eliberam documentelor solicitate de catre salariatii dumneavoastra, cum ar fi:
• adeverinte de salariu,
• adeverinte de vechime,
• adeverinte pentru credite bancare,
• adeverinte pentru medic de familie etc.

Audit activitate administrare personal

- Realizam o analiza a situatiei actuale a personalului dumneavoastra, identificam punctele forte si punctele slabe, propunem solutii de îmbunatatire si optimizare a proceselor si procedurilor legate de administrarea personalului.

Consultanta legislatie Codul Muncii

- Va oferim informatii si sfaturi privind aplicarea corecta a legislatiei muncii în relatiile dintre angajator si angajati, va tinem la curent cu modificarile legislative si va asistam în cazul unor eventuale controale sau litigii.

Înregistrari în Registrul de Evidenta a Salariatiilor - Revisal

- Ne ocupam de înregistrarea tuturor modificarilor intervenite în contractele individuale de munca (angajare, modificare, suspendare, încetare etc.) în Registrul General de Evidenta a Salariatilor (REVISAL), folosind un software pentru resurse umane performant si securizat.

    Întocmire documente pentru modificarea / suspendarea / încetarea contractului individual de munca

- Realizam actele aditionale, deciziile sau alte documente necesare pentru modificarea, suspendarea sau încetarea contractului individual de munca al angajatilor dumneavoastra, în functie de situatiile aparute (concediu medical, concediu fara plata, concediu parental, demisie, pensionare etc.).

    Întocmire note lichidare

- Elaboram notele de lichidare pentru angajatii care îsi înceteaza raporturile de munca cu dumneavoastra, calculându-le drepturile salariale si celelalte drepturi banesti cuvenite la data încetarii contractului individual de munca.

    Indemnizatie crestere si îngrijire copil pâna la 2 ani

- Întocmim si depunem documentatia necesara pentru obtinerea indemnizatiei pentru cresterea si îngrijirea copilului pâna la vârsta de 2 ani (sau 3 ani în cazul copilului cu handicap) pentru angajatii dumneavoastra care beneficiaza de acest drept.

    Indemnizatie de somaj

- Ne ocupam de întocmirea si depunerea documentatiei necesare pentru obtinerea indemnizatiei de somaj pentru angajatii dumneavoastra care îsi pierd locul de munca din motive neimputabile lor (restructurare, faliment etc.).

    Notificari evenimente viitoare legate de activitatea de personal

- Va notificam cu privire la evenimentele viitoare care pot avea impact asupra activitatii dumneavoastra de personal, cum ar fi: expirarea contractelor individuale de munca, expirarea termenelor de preaviz, expirarea termenelor de transmitere a declaratiilor sau a altor documente obligatorii etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.