Ghidul Serviciilor
Contacons Active - Infiintari Firme, Contabilitate, Resurse Umane, Bucuresti
inapoi la firma 143 vizite
Poza Infiintari firme
Foto

Înfiintari SRL

Pentru serviciul de înfiintare firma sau societate comerciala avem nevoie, pentru început, de copii ale documentelor de identitate ale asociatilor, dovada de proprietate unde urmeaza sa va stabiliti sediul social si de cel putin 3 variante de denumire.

Daca alegeti sa va gazduim noi sediul social nu mai este nevoie de dovada de proprietate, ci doar de buletine si de variantele de denumire. Este bine sa optati pentru nume cât mai complexe, întrucât rezervarea se face la nivel national si nu pot exista doua societati cu nume identic sau asemanator.

Termenul de înfiintare este de cca. 5-7 zile lucratoare din momentul în care dosarul este pregatit pentru ONRC. Un alt aspect bine de stiut este ca începând cu 19.04.2013 toate societatile se constituie neplatitoare de TVA, urmând ca cei care doresc sa devina platitori de TVA înainte de atingerea plafonului de 65.000 euro sa faca o cerere în acest sens la ANAF.

Înfiintari SRL-D

Pentru a putea înfiinta o firma / societate comerciala care sa beneficieze de reducerile oferite de stat asociatilor studenti, aveti nevoie de urmatoarele acte:

Înfiintari PFA, IF, II

Pentru serviciul de înfiintare PFA, IF sau II avem nevoie, pentru început, de copii ale documentelor de identitate, de dovada de proprietate unde urmeaza sa va stabiliti sediul profesional si de copii ale diplomelor de studii care sa ateste pregatirea dvs.

Numele PFA este dat în general de numele persoanei fizice care urmeaza sa se autorizeze ca PFA, existând cazuri în care numele persoanelor sunt des întâlnite si se utilizeaza în denumire initialele parintilor.

PFA-urile au doua variante de impozitare: în sistem real si pe norma de venit. Este indicat ca înainte de a demara procedura de înfiintare sa verificati daca activitatea dvs. este încadrata ca norma de venit, în cazul în care doriti sa optati pentru varianta de impozitare pe norma de venit.

Termenul de înfiintare pentru PFA este de cca. 5-7 zile lucratoare din momentul în care dosarul este pregatit pentru ONRC. Un alt aspect bine de stiut este ca începând cu 19.04.2013, toate PFA-urile se constituie neplatitoare de TVA, urmând ca cei care doresc sa devina platitori de TVA înainte de atingerea plafonului de 65.000 euro, sa faca o cerere în acest sens la ANAF.

Pentru alte informatii va asteptam la sediul nostru.Va garantam cel mai bun raport calitate-pret pentru înfiintare PFA, IF, II si alte personalitati juridice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.