Ghidul Serviciilor
Contacons Active - Infiintari Firme, Contabilitate, Resurse Umane, Bucuresti
inapoi la firma 143 vizite
Poza Sediul social firme
Foto

Schimbare sediu social

Pentru schimbarea sediului social aveti nevoie de ultimul act constitutiv al societatii, copii ale cartilor de identitate ale asociatilor, CUI-ul societatii în original si dovada de proprietate pentru noul sediu al acesteia. Termenul este de 5-7 zile lucratoare pentru societatile care îsi schimba sediul în acelasi judet si de cca. 45 de zile pentru cele care îl schimba în alt judet.

Pentru societatile înfiintate înainte de anul 2008, la schimbare sediului este posibil sa fie nevoie si de redenumire (daca în judetul în care se schimba sediul mai exista o societate cu nume asemanator sau identic). Pentru alte informatii va asteptam la sediul nostru.

Prelungire sediu social

Pentru a evita dizolvarea societatii sau a PFA-ului dvs., la expirarea sediului social aveti obligatia de a-l prelungi. Aveti nevoie de urmatoarele documente:

 

 

Gazduire sediu social

Pentru înfiintarea unei societati cu raspundere limitata este obligatoriu sa aveti un drept de folosinta asupra spatiului în care doriti sa înregistrati sediul social.

SRL-URILE POT AVEA SEDIU GAZDUIT DE UN CABINET DE AVOCATURA PE O PERIOADA DE 1 AN BAZA UNUI CONTRACT DE ASISTENTA JURIDICA. ( Leg. Societatilor comerciale 31/1190 )

Noi va punem la dispozitie serviciul nostru de gazduire a sediului social astfel încât compania dvs sa economiseasca timp si bani!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.