Ghidul Serviciilor
Contadex Accounting - Contabilitate, Expertiza Contabila Si Consultanta Fiscala, Bucuresti
inapoi la firma 251 vizite
Poza Tarife si oferte personalizate
Foto

În schimbul unui cost prietenos si corect, venim în întampinarea clientilor nostri, oferind servicii de contabilitate complete si solutii eficiente pentru problemele pe care le întâmpinati.

Onorariile practicate de societatea noastra se stabilesc în functie de complexitatea activitatii si de serviciile suplimentare solicitate, de comun acord cu clientii nostri.

Dat fiind diversitatea serviciilor oferite în functie de necesitatile fiecarei societati în parte, nu putem afisa o grila cu tarifele exacte dar încercam sa facem o estimare cât mai exacta asupra costurilor ce se impun pentru evidenta contabila a societatii d-voastra.

Pentru a va putea trimite o oferta de pret personalizata, va rugam completati formularul de mai jos sau contactati-ne direct la numarul de telefon 0722.257.832 pentru a stabili o întalnire si în cel mai scurt timp veti primi oferta noastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.