Ghidul Serviciilor
Copidem - Produce Si Comercializeaza Sobe Mobile Din Teracota, Onesti / Bacau
inapoi la firma 236 vizite
Poza Copidem - Despre firma
Foto
Foto

Infiintata in 1991, COPIDEM SRL Onesti este o societate competenta, operativa, integra, deschisa si orientata catre nevoile dvs.

Avand experienta de peste 20 de ani pe piata din Romania, producem si comercializam sobe mobile din teracota, cu si fara plita, sobe tip centrala termica, cuptoare de gradina si termoseminee.

Peste 5000 de camine din toata tara sunt incalzite cu ajutorul sobelor Copidem!

Produsele se realizeaza rapid si eficient, respectand cele mai inalte standarde de calitate si avand furnizori fideli de materiale – firme consacrate care ofera garantii de calitate a materialelor pe termen lung: DEDEMAN, CERSANIT ROMAN, TERMEX BALS, COMAT BACAU.

Dispunem de baza proprie de productie dotata cu utilaje performante si mijloace de transport si avem implementat sistemul propriu de calitate ISO9001.

De ce Noi? Experienta de peste 20 de ani in domeniu Preturi mici - direct de la producator Garantie 1 an pentru toate produseleCe spun cumparatorii

Abia m-am intors din Italia si am ajuns sa cumpar de la Copidem prin vecinul meu care isi luase anul trecut de la ei. Sunt profesionisti, s-au miscat repede baietii. Recomand!" Cornel T, jud. Galati

"Cel mai de apreciat pentru noi este calitatea produselor. Am cumparat in trecut de la alta firma si sincer spun ca nu se compara." Liviu G, jud. Prahova

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.