Ghidul Serviciilor
Core&more Pilates Studio
inapoi la firma 44 vizite
Poza Despre Noi
Foto

Core & More este echilibrul perfect dintre pasiune si rigurozitate. Este acel pilates inteligent pe care întreaga noastra echipa îl practica de ani buni si de care corpul nostru a devenit dependent. Am pornit acest proiect cu  gândul de a reda experienta cea mai potrivita a ceea ce înseamna exercitiul pe care îl propunem: pilatesul. O practica complexa, ce presupune o concentrare puternica si o ambitie vie. Noi, la Core & More , ne-am dorit sa cream un mediu propice pentru dezvoltarea trupului si a spiritului deoptriva, un profesor bun în ceea ce priveste tehnica cunoasterii personale. Împreuna cu noi, va veti putea controla corpul asa cum nu a fost posibil pâna acum, întrucât mediul si profesionistii nostri va vor conduce spre experienta cea mai potrivita organismului dumneavoastra.

Mai mult decât un exercitiu fizic folositor, pilatesul inteligent practicat în cadrul studioului nostru modern va va conduce spre o desavârsire concreta a nevoilor dumneavoastra personale.

 

Pilatesul ofera echilibrul între corp, minte si spirit, iar clasele alaturi de noi armonizeaza toate aceste elemente. Astfel ca, “dupa 10 sedinte vei simti diferenta, dupa 20 de sedinte vei vedea diferenta, iar dupa 30 de sedinte vei avea un corp cu totul nou.” (Joseph Pilates)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.