Ghidul Serviciilor
Coremo Servicii, Chitila/ilfov - Reparatii Motostivuitoare, Electrostivuitoare
inapoi la firma 189 vizite
Poza Mentenanta Planificata
Foto

Coremo Servicii va ofera posibilitatea contractarii de servicii de Intretinere si Reparatii pentru stivuitoare si echipamente pentru depozit, indiferent de provenienta acestora.

Pentru utilajele noi furnizate de societatea noastra acest tip de contract este obligatoriu, intrucat sustine conditiile de Garantie oferite. In plus, conform legii, toti utilizatorii de echipamente de ridicat si stivuit marfa sunt obligati sa aiba un contract de service cu o firma autorizata.

Activitatile de mentenanta sunt sustinute de inginerii si tehnicienii nostri scolarizati de catre Producatori; echipele noastre au in dotare ateliere mobile complet echipate pentru orice tip de activitate.

 

Unul din obiectivele noastre este sa realizam interventii la sediul clientului nostru in interval de 8-48 ore, in functie de momentul notificarii primite.

 

Coremo Servicii detine certificat ISCIR care autorizeaza prestarea de “Intretinere si Revizii pentru Stivuitoare autopropulsat

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.