Ghidul Serviciilor
Corildent-Cabinet Stomatologig- Bucuresti
inapoi la firma 255 vizite
Poza Chirurgie dentara, implantologie
Foto

rezectia apicala  -  sectionarea varfului radacinii dintelui si curatarea infectiei ce-l inconjoara;

odontectomia  -  extractia dintilor inclusi total sau partial in os;

chirurgia in camp deschis  -  operatia cu lambou , curatarea tesutului infectat in boli ale oaselor si gingiilor =  tratamentul chirurgical al parodontopatiilor;

excizia de mici tumori  -  fibroame, papiloame, hiperplazii gingivale;

operatia de plastie gingivala  -  imbunatatirea conturului gingival in scop estetic si terapeutic.

  c???????????? ???? ???? ????????? ???????? ?????? ? ??????? Implantologie: terapia prin Implante Dentare reprezinta o metoda sigura, moderna de a restaura edentatiile unitare sau multiple - lipsa unuia sau a mai multor dinti. Pe langa faptul ca este o metoda de succes, prin folosirea implantelor dentare se menajeaza dintii vecini care vor fi pastrati integrii si nu vor fi supusi unor forte masticatorii suplimentare.

Tratamentul implantar cuprinde doua etape:

  • etapa chirurgicala - consta in inserarea implantului in os;
  • - daca osul este adecvat, se pun implantele ca atare;

    -daca masa osoasa este insuficienta, inaintea inserarii implantelor se practica interventii de augmentare a ofertei osoase:

    2. etapa protetica - consta in aplicarea coroanei si a bontului protetic;

    poate fi realizata imediat dupa etapa chirurgicala sau la distanta de maximum 4 - 6 luni, in functie de caz; Sistemul Fast & Fixed

    Sistemul BREDENT - SKY Fast & Fixed se adreseaza pacientilor care si-au pierdut toti dintii sau ai caror dinti restanti sunt irecuperabili.Consta in inserarea a sase implante la maxilar si patru la mandibula si aplicarea in aceeasi zi a unei lucrari provizorii fixe pe care pacientul o va purta 4 - 6 luni, dupa aceasta perioada, lucrarea provizorie este inlocuita cu cea definitiva fixa.

    Avantajul major al acestei metode consta in faptul ca pacientul va avea in aceeasi zi cu inserarea implantelor si cu lucrarea fixa prin, putand astfel sa isi reia activitatile socio-profesionale.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.