Ghidul Serviciilor
Coriolan Aur Smarald
inapoi la firma 92002 vizite
Poza Gravare
Foto
Foto
Foto
Foto

Cum se realizeaza?

Precizia unica si perfectiunea gravarii cu laser deschide posibilitati nelimitate: orice simbol, orice forma, pornind de la semnatura proprie sau amprenta partenerului pana la un portativ cu note muzicale, scris in miniatura - alaturi de noi expresivitatea nu are limite.

Va punem la dispozitie un set de 10 fonturi special alese pentru gravarea marturiilor iubirii voastre si peste 50 de simboluri prin care sa intipariti pe verighete, amintirile unei emotii de neuitat.

Puteti grava pe verighetele voastre text simplu sau combinatii de texte si simboluri, pentru expresivitatea amintirilor voastre.

Ce trebuie sa fac ca sa imi gravez astfel verighetele?

Puteti grava verighetele la Coriolan indiferent daca le-ati achizitionat de la noi sau nu, daca sunt noi sau daca le purtati deja de mai multi ani.

Care sunt pasii?

  • Mergeti la unul din magazinele Coriolan din Iasi sau Bucuresti sau la unul din colaboratorii nostri;
  • Pregatiti unul sau multe exemple de cum ati dori sa fie scrise numele, data nuntii sau alte simboluri speciale pe care vreti sa le gravati, astfel incat sa alegeti impreuna cu consilierii nostri de vanzari, varianta care este cea mai potrivita pentru modelul vostru de verighete.
  • Confirmati comanda.
  • Ridicati verighetele gravate si bucurati-va de ele pana la adanci batraneti.
  • Consilierii nostri de vanzari va vor oferi informatii suplimentare despre costuri, termen de livrare a comenzii si alte detalii importante.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.