Ghidul Serviciilor
Cormar
inapoi la firma 1057 vizite
Poza Tinichigerie auto
Foto

Sectia de tinichigerie este complet echipata pentru executatrea tuturor lucrarilor de indreptare, inlocuire a elementelor de caroserie. Indreptarea elementelor de caroserie se face la cald sau la rece in functie de necesitati. Acolo unde nu este cazul folosirii metodei de indreptare la cald, preferam indreptarea la rece cu ajutorul echipamentelor specializate (robotul si masa pentru redresat caroserii) doarece aceasta nu afecteaza structura materialelor si nu este afectata rezistenta la coroziune in timp.

Pentru cele mai complexe lucrari de tinichigerie avem in dotare toate sculele si dispozitivele necesare pentru a asigura calitatea reparatiilor ceruta de producator, utilaje moderne pentru indreptarea elementelor de caroserie fara a fi necesara demontarea elementelor de tapiterie si fara a afecta termisc suprafetele indreptate.

Lucrari ce se executa in sectia de tinichigerie a Cormar Service Auto:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.