Ghidul Serviciilor
Ccsm Corturi Industriale, Chiajna / Ilfov - Inchirieri Corturi Nunti, Evenimente
inapoi la firma 2821 vizite
Poza Corturi cu acoperis in doua ape
Foto

Majoritatea corturilor livrate si instalate in Romania, sunt executate cu acoperis clasic, in doua ape. Domeniile de utilizare ale acestora acopera toate sectoarele de activitate: depozitare, productie, activitati logistice, organizari de evenimente private sau corporate, corturi pentru nunti, cluburi si discoteci, targuri si conferinte, terenuri acoperite pentru activitati sportive, inclusiv echitatie, corturi pentru situatii de urgenta, corturi militare sau pentru spitale de campanie.

Domenii de activitate principale:

Structura metalica este confectionata din profile speciale din aliaj aluminiu, cu caneluri. Cortul poate fi instalat pe orice tip de strat suport nivelat si compactat: pamant, gazon, asfalt sau beton. Fixarea la sol se efectueaza cu tarusi metalici pentru utilizare de scurta durata sau cu ancore mecanice pentru utilizare pe termen lung.

Din punct de vedere dimensional, corturile cu acoperis in doua ape se executa fara stalpi intermediar in interior, astfel:

-          Deschidere: de la 3m pana la 30m;

-          Lungime: stalpii se vor amplasa din 5m in 5m, prin urmare lungimea totala a cortului va fi multiplu de 5m; in situatiile in care zona de amplasament necesita instalarea unui cort cu lungime atipica, acest lucru este posibil, prin modificarea distantei dintre stalpii laterali aferenti unui tronson;

-          Inaltimea standard la streasina se va incadra in intervalul 3m-6m;

Invelitoarea corturilor se realizeaza dintr-o tesatura din poliester impregnata cu PVC, denumita generic,  prelata PVC, cu urmatoarele caracteristici tehnice principale: impermeabila, ignifugata (clasa de ignifugare B-s2-d0), material premium cu o durata de viata de minim 10ani, cu aplicatii recomandate de producator pentru corturile industriale sau de evenimente. Prelata este agrementata tehnic in Romania, documentatia aferenta fiind pusa la dispozitia Clientilor in momentul efectuarii achizitiei. Prelatele pot fi executate intr-o varietate de culori, conform paletarului pus la dispozitie de producator. Prelatele sunt produse in Austria sau Germania.

In functie de cerintele specifice ale Clientilor, sunt disponibile urmatoarele dotari optionale:

- ferestre din material PVC transparent sau prelate laterale si de acoperis - complet transparente;

- prelate opace, termoizolante sau materiale cu proprietati mecanice superioare produselor standard;

- pereti din tabla cutata sau panouri sandwich;

- acoperis termoizolant confectionat din doua folii de prelata, termosudate, tip perna de aer, alimentate cu aer printr-un sistem profesional prevazut cu senzor de presiune;

- prelata cu rol de preluare a condensului;

- usi pietonale, usi acces personal cu bara anti-panica;

- usi rapide: tip rulou si sectionale;

- podea, iluminat general, sistem de incalzire/racire;

- alte dotari specifice industriei organizatoare de evenimente;

Corturile se livreaza cu proiect tehnic si este pus la dispozitia clientilor in mod Gratuit.

Corturile cu acoperis in doua ape sunt disponibile atat in varianta de achizitie, cat si pentru inchiriere.

Pentru alegerea solutiei potrivite, adaptata cerintelor si posibilitatilor tehnice de executie si instalare, Departamentul de Vanzari va ofera serviciul de consultanta, GRATUIT, la sediul Dvs sau in locatia de montaj.

Transmite-ne un e-mail in care sa ne povestesti despre proiectul tau, la: office@ccsm.ro sau suna-ne acum la: (+4).0729.960.579.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.