Ghidul Serviciilor
Ccsm Corturi Industriale, Chiajna / Ilfov - Inchirieri Corturi Nunti, Evenimente
inapoi la firma 2821 vizite
Poza Prelate industriale
Foto

In functie de cerintele Dvs, va oferim din stoc o gama variata de prelate PVC,  cu rezistenta superioara la actiunea razelor ultraviolete, fara sa-si modifice caracteristicile fizico-mecanice la temperaturi exterioare cuprinse intre - 40 si + 70 grade Celsius; sunt disponibile diverse variante de culori, conform paletarului pus la dispozitie de fabricant.

Tipuri de prelate:

-          Prelate impermeabile;

-          Prelate neignifugate;

-          Prelate ignifugate, clasa de ignifugare B-s2-d0, cu agrement tehnic emis de autoritatile din Romania;

-          Prelate opace sau transparente;

-          Prelate termoizolante;

-          Prelate cu rol de preluare a condensului pentru corturi si hale existente;

-          Prelate economice (low-cost);

-          Prelate premium, import Austria si Germania;

-          Prelate tip Panama, cu rezistenta sporita in conditii de exploatare extreme;

 

Prelatele vor fi confectionate in baza unei schite elaborata de Client sau in urma masuratorilor efectuate in teren de echipa noastra tehnica. In functie de cerintele Clientului, prelatele pot fi personalizate din punct de vedere dimensional sau grafic si vor fi prevazute cu accesorii specifice: inele metalice (capse), keder, tiv, butoni inchidere, bride fixe sau mobile, chinga vamala, etc.

 

Toate prelatele produse de compania noastra, indiferent de tipul sau provenienta materialului din care sunt executate, se livreaza cu fisa tehnica si documentatie de calitate, inclusiv agremente tehnice in limba romana, asa cum sunt furnizate de fabricant.

Domenii de aplicabilitate:

 

Pentru informatii suplimentare, detalii tehnice si masuratori, trimite-ne un email la : office@ccsm.ro sau suna-ne la (+4).0729.960.579.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.