Ghidul Serviciilor
G-U Ferrom Com
inapoi la firma 1232 vizite
Poza Tehno­logie pentru fere­stre
Foto
Foto

Fero­nerii cu glisare în paralel GU-966 (lemn / plastic) şi GU-968 (metal)Combi­nația inovatoare de fero­nerii exclude operările greșite

   

Lățimi mai mari de tre­cere, mai multă sigu­ranță în operare, mai mult con­fort

În cazul sis­tem­ului de fero­nerie cu glisare în paralel, deja prin funcțio­narea sis­tem­ului de fero­nerie se asigură o operare regul­a­mentară și în condiții de sigu­ranță a ușii, precum și accesul prin aceasta. În acest fel se evită dete­riorarea fero­ne­riei, ele­men­tului de închi­dere sau a cadrului de mon­tare.

Dato­rită combinării inven­tive a noilor culise cu foarfece şi role cu rul­ment cu bile, care sunt ampla­sate în partea de sus a canatului, cu cărucioarele basculante con­sa­c­rate cu trans­laţie, care sunt mon­tate în partea de jos a canatului, canatu­rile culi­s­ante se închid şi se deschid uşor şi precis.

Astfel, fero­ne­riile de glisare în paralel de la Gretsch­-Unitas asigură eficient o utilizare de durată prin funcțio­nali­tatea precisă și îndepli­nesc cerințele individuale ale utiliz­a­to­rilor în ceea ce privește con­fortul, sigu­ranța și cali­tatea.

Fero­ne­riile cu glisare în paralel GU-966 (lemn/PVC) și GU-968 (metal) consti­tuie soluția pentru fere­stre și uși de balcon cu lățimi ale canatu­rilor de până la 2000 mm și greutăți ale canatu­rilor de până la 200 kg.

Ace­stea sunt caracte­risticile pe care vi le oferă fero­ne­riile cu glisare în paralel GU-966, GU-968:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.