Ghidul Serviciilor
George Cosbuc, Colegiul National Bilingv - Bucuresti
inapoi la firma 15346 vizite
Poza Avantajele colegiului nostru
Foto
ENGLEZA CERTIFICATA

Oferta educationala a liceului nostru pastreaza specificul programului BILINGV, urmarind, în afara de o pregatire aprofundata în domeniul limbii engleze.

  CULTURA DEZVOLTATA

Ariile specifice de interes pentru clasele bilingve de engleza sunt: Geografia Marii Britanii si a Statelor Unite; Istoria Marii Britanii si a Statelor Unite; Drepturile Omului; Studii Culturale Americane si Studii Culturale Britanice.

  ACTIVITATI EXTRASCOLARE

În afara de bagajul de cunostinte dobândite pe parcursul anilor de scoala – din orele de curs si din optionalele oferite de colegiul nostru – absolventii nostri parasesc liceul si cu o perspectiva mai larga asupra a ceea ce înseamna sa fii cetatean al Europei si al lumii.

  COMUNITATE UNITA

Absolventii nostri îsi dezvolta pe parcursul celor opt ani de studiu o serie de aptitudini social-culturale si competente de comunicare si adaptare, ceea ce le va înlesni integrarea în societatea moderna.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.