COSM-FAN Carmangerie a fost înfiinţată din dorinţa celor două familii Moldovan, tatăl şi fiul de a pune bazele unei afaceri în domeniul industrializării cărnii.
În anul 1994 tatăl meu şi cu mine, amândoi cu experienţă în domeniu, am produs primele preparate din carne, după reţete tradiţionale într-un atelier de profil în localitatea Sannicoara.
Calitatea preparatelor de carmangerie evidenţiată prin aspect, gust şi miros "ca la mama acasă" şi mai ales igiena producţiei, au determinat în timp o creştere constantă a societăţii. Astfel în anul 2000 produceam lunar până la 15 tone, iar în 2005 până la 24 tone iar cifră de afaceri în aceeaşi perioadă a crescut anual cu 10-20%. De la 5 sortimente în 1994, producem azi nu mai puţin de 65, iar pe viitor în funcţie de cerinţele clienţilor vor fi produse noi sortimente.
Dacă la început, tranşam 10-20 carcase de porc, 2-3 carcase de mânzat pe lună, cu 6 muncitori în atelierul din spatele casei unde locuim, cu multă muncă, seriozitate şi încredere în reuşită, am ajuns ca în 2009 să ne desfăşurăm activitatea într-o unitate nouă, spaţioasă şi modernă.
Pentru viitor ne dorim să menţinem nivelul foarte înalt al calităţii produselor noastre şi să mărim reţeaua de magazine Cosm-Fan.
Vă invităm să consumaţi cu încredere produsele noastre şi vă dorim poftă bună !
Cu respect,Cosmin Moldovan