Ghidul Serviciilor
Country Club
inapoi la firma 494 vizite
Poza Salon nunti
Foto
Foto

Pentru evenimentul important din viaţa dumneavoastră,Country Club vă pune la dispoziţie restaurantul Hanovra cu capacitate maximă de 600 de persoane la scaun sau restaurantul Andaluz cu capacitate până la 150 de persoane la scaun şi are plăcerea să vă ofere gratuit:

Event Manager pentru petrecerea dumneavoastră;Scaune şi mese decorate cu huse şi funde;Şervete şi feţe de masă;Degustarea meniului pentru două persoane;Maestru bucătar dedicat evenimentului;O cameră matrimonială pe parcursul desfăşurării evenimentuluişi acces SPA – 2 persoane pentru o zi.

Nu se percep taxe pentru serviciile aduse de client (taxă dj sau formaţie, taxă pentru decoraţiuni) şi nu se percepe chirie.

Preţul variantei finale este de 55 €/meniu/persoană şi va include:

Patru feluri de mâncare,Selecţie de fructe,Panificaţie asortată,Open Bar cu variate tipuri de băuturi alcoolice, nonalcoolice,long & soft drinks, cafea, ceai,Şampanie şi pişcoturi la primirea invitaţilor.

Preţul nu include serviciile de 5,5 € /persoană.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactaţi:Victor CreţuTel: 0723 436 945victor.cretu@clubcountry.rooffice@clubcountry.ro

Salon Nunti Club Country

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.