Ghidul Serviciilor
Best Buy - Crama Tohani Suceava
inapoi la firma 1930 vizite
Poza I. GAMA: PRINCIAR SPECIAL RESERVE
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

SAUVIGNON BLANC

Sec, alc. 13% vol.Medaliat cu Aur la Concursul International de vinuri, Bucuresti 2008 Recoltati la un echilibru perfect intre zahar si aciditate, strugurii sunt apoi vinificati la o temperatura scazuta de 12-13 gr. C, conform tehnologiilor din "Lumea noua". Vinul obtinut este unic, cu o aroma desavarsita, tipica soiului, apreciata de cunoscatori. Culoarea aurie si-o datoreaza boabelor culese tarziu, o caracteristica specifica Domeniilor Viticole Tohani.

TAMAIOASA ROMANEASCA

Dulce, alc. 11% vol. Medaliat cu Aur la Concursul International de vinuri, Bucuresti 2008 Este un vin desavarsit, obtinut din struguri supramaturati de pe colinele insorite ale Domeniilor Viticole Tohani. Fermentatia se desfasoara in conditii speciale, vinul obtinut reprezentand intr-adevar "Licoarea lui Bachus". Are un rest de zahar de 50 g zahar/l, o aroma puternica de trandafiri, insotita de o fructuozitate si prospetime caracteristice, datorate tehnologiei de ultima generatie folosite.

RIESLING

Sec, alc. 13% vol.Un vin cu o frumoasa culoare galben-verzuie, puternic, echilibrat, cu o aciditate usor ridicata, fiind o companie ideala la peste, branzeturi speciale.

MERLOT

Sec, alc. 12,5% vol.Culesi de pe suprafete cu cele mai bune expozitii, strugurii sunt atent selectionati, dand posibilitatea obtinerii unor vinuri cu insusiri deosebite: aroma subtila de cirese amare, ardei verde, un usor caracter taninos.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.