Ghidul Serviciilor
Max & Jo Moruz - Produse, Accesorii Cosmetice
inapoi la firma 51 vizite
Poza Gel UV / Led
Foto
XTREME FUSION ACRYLGEL – MILKY LAVENDER – 30G CRYSTAL NAILS - 107,90 lei

Gelul acrilic al familiei Xtreme Fusion vine cu o noua colectie în nuante laptoase care ne amintesc de primavara.

Noua generatie a gelurilor de constructie: nu arde în timpul polimerizarii, are densitate ridicata, ceea ce face modelarea sa fie mai usoara. În timpul constructiei este caracterizat prin maleabilitatea gelului si prin timpul infinit de formare a portelanului. Consistenta acestui produs este similara cu cea a acrilului, dar nu se întareste la aer, doar la lampa UV sau LED. Când îl aplici, te cuprinde un sentiment magic: este mai usor de aplicat decât gelurile, rezistenta este apropiata de cea al acrilului. Datorita ambalajului sub forma de tub, poate fi dozat fara risipa.

Se recomanda folosirea împreuna cu Xtreme Fusion AcrylGel Thinner.

Gelurile acrilice unice din gama noastra Xtreme, cu formare usoara si timp infinit pentru acesta, pe care l-am perfectionat cu teste care au durat luni întregi, pentru o munca rapida si profesionala la salon.

Datorita ambalajului de tub, poate fi dozat fara risipa de material. Vezi la noi prima oara modul în care poti spori timpul de lucru la salon cu Fusion AcrylGel!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.