Ghidul Serviciilor
Creditfix Ifn - Imprumuturi Rapide Bucuresti
inapoi la firma 93 vizite
Poza Credit Fulger aprobat Online (pe loc)
Foto

Ai incercat toate metodele, dar nimeni nu te poate ajuta din punct de vedere financiar? Noi venim in sprijinul tau cu o larga serie de imprumuturi si iti stam la dispozitie oricand ai nevoie. Poti sa uiti de programari, drumuri sau birocratie inutila. La CreditFix obtii banii doriti in mai putin de 24 de ore de la solicitare si nici macar nu trebuie sa vii la sediu pentru a-i ridica, ci ii primesti repede in propriul cont bancar.

Cine poate lua un credit fulger aprobat online de la CreditFix?

Orice persoana majora, care are cetatenie romana si un venit de minim 500 RON lunar se poate inscrie pentru un credit fulger nebancar oferit de noi. Suma mentionata poate reprezenta salariul primit de la un angajator persoana juridica romana sau indemnizatia de la sistemul de pensii de stat ori un altul care lucreaza pe terioriul Romaniei. Nu conteaza nici macar ce varsta ai pentru ca am eliminat complet restrictionarile in acest sens.

Citeste mai mult Cum poti obtine un credit pe loc de la CreditFix?

Procedura este una extrem de simpla, dar eficienta pentru ca timpul si nevoile tale sunt importante pentru noi. Cererea pentru un credit rapid poate fi facuta online, pe site-ul nostru, la 0374-475-000 sau prin e-mail la contact@creditfix.ro. Indiferent de modalitate pe care o alegi, vei avea nevoie de o copie dupa actul de identitate, un extras al contului personal care sa ateste ca ai intrat luna trecuta in posesia sumei de 500 lei net. Odata ce acestea ajung la noi, depunem toate eforturile pentru a aproba imprumutul, astfel incat sa beneficiezi in cel mai scurt timp de el.

De altfel, imediat ce solicitarea ta e acceptata, banii iti sunt virati in contul bancar al carui extras l-ai comunicat. Asta inseamna ca doar un drum la cel mai apropiat bancomat te impiedica sa ii folosesti.

Citeste mai mult Creditul pe loc si motivele pentru care poti apela la Creditfix:

Gama de motive invocate de clientii nostri este uriasa si asta pentru ca ei pot face orice decid cu suma obtinuta. La CreditFix, punem accentul pe intimitate, iar cauzele pentru care se vrea un imprumut nu trec printr-un proces de selectie. Nu iti cerem justificari, ci ne concentram energia pe eficientizarea procedurilor de acordare a creditului fulger, ca tu sa iti rezolvi problemele. De aceea, la urmatorul imprumut luat de la noi poti aplica urgent, fara niciun act. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi online un nou formular sau sa ne contactezi telefonic, iar noi iti dam banii.

Iti stam mereu la dispozitie de luni pana vineri de la ora 08:00 pana la ora 20:00, iar sambata in intervalul 09:00-14:00. Pe site si e-mail poti depune oricand doresti o cerere de imprumut. Daca preferi sa ne trimiti un mesaj electronic, te rugam sa ne lasi si numarul tau de telefon ca sa discutam restul detaliilor. Te asiguram ca raspunsul nostru va fi unul prompt, indiferent de calea de comunicare aleasa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.