Ghidul Serviciilor
Crescendo International - Aplicatii, Solutii It Bucuresti
inapoi la firma 169 vizite
Poza Servicii tehnologice
Foto

Ca integrator de solutii si servicii IT&C, specializat pe anumite domenii, aproape tot ce facem inseamna – intr-un grad mai mic sau mai mare – integrare de sistem. In plus, experienta acumulata in proiecte ne ofera avantajul unui know-how de calitate in domeniu, asigurând clientilor nostri, pe tot parcursul celor trei faze ale unui proiect, servicii de integrare a noilor solutii IT&C cu celelalte aplicatii si infrastructura existenta.

 

Un exemplu tipic de integrare, specific proiectelor CRESCENDO, implica livrarea de solutii de infrastructura hardware, networking si software (inclusiv aplicatii de management al infrastructurii), aplicatii de comunicare si colaborare, solutii de tip CRM si ERP etc. Toate aceste componente sunt dimensionate, inca din faza de stabilire a arhitecturii sistemului, pentru a functiona optim impreuna si pentru a putea fi dezvoltate echilibrat. Liantul este managementul de proiect, precedat de o viziune unitara a integratorului asupra intregului sistem.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.