Vinul se distinge prin culoarea sa adinca, rubinie inchisa, precum si prin buchetul sau rotund, perfect echilibrat, cu arome intense de coacaza neagra, simbure de visina si prune, armonios completate de gustul sau proaspat, dulce, bogat in nuante de fructe si pomusoare coapte.
.. O mandrie profesionala a combinatului o constituie elaborarea recepturii si tehnologiei de producere a vinului "spumant rosu"...
Vinul spumant clasic rosu dulce ?CRICOVA? este produs in conformitate cu tehnologia clasica franceza Methode Champenoise, prin fermentare secundara in sticla, cu maturarea ulterioara "cuvee" in pozitie orizontala de cel putin 1 an. Pentru fabricarea acestui spumant original sunt folositi struguri selecti de soiuri europene clasice Cabernet-Sauvignon, Merlot si Pinot Franc, recoltati pe plantatiile din regiunea de sud a Moldovei.
Vinul se distinge prin culoarea sa adinca, rubinie inchisa, precum si prin buchetul sau rotund, perfect echilibrat, cu arome intense de coacaza neagra, simbure de visina si prune, armonios completate de gustul sau proaspat, dulce, bogat in nuante de fructe si pomusoare coapte.
Se recomanda de a fi servit la o temperatura de circa +10 +12°С, insotit de variate deserturi dulci: sarlote, budinci, clatite cu dulceata, mere coapte in aluat, piscot, merengi, checuri, frisca etc.
Acest produs original de la CRICOVA va fi o surpriza placuta chiar si pentru cel mai experimentat amator al vinurilor spumante!
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.