Ghidul Serviciilor
Cricova Romania
inapoi la firma 2639 vizite
Poza Spumante Methode Traditionnelle
Foto
Culoarea deschisa, galben-pai a vinului si buchetul pur, dezvoltat se afla intr-o armonie perfectacu gustul sau delicat si echilibrat. Acest spumant fin isi va manifesta pe deplin calitatile gustative specifice, daca va fi servit la o temperatura de 4-6 С, insotit in special de bucate din carne de pui si vinat marunt, parjoale simple sau tocate din fileul de pasare si vanat, sau orice alte bucate similare. Calitatea spumantului nu are nici o legatura cu puterea "impuscaturii". Dimpotriva, atunci cind "impuscaturi" este brusca, dioxidul de carbon dizolvat in vin se elimina din el rapid, ceea ce duce la stingerea precipitata a jocului. Daca sticla e deschisa cu dibacie, adica fara zgomot, dioxidul de carbon cuplat se dizolva treptat si vinul joaca o perioada indelungata... Vinul spumant original "Cricova" demisec este produs in conformitate cu metoda Charmat, prin fermentare suplimentara in rezervoarea-acratofore. Pentru fabricarea acestui spumant sunt folosite soiuri de struguri europene clasice albe Pinot, Chardonnay, Sauvignon si altele, cultivate pe podgoriile din partea centrala a Moldovei. Culoarea deschisa, galben-pai a vinului si buchetul pur, dezvoltat se afla intr-o armonie perfectacu gustul sau delicat si echilibrat. Acest spumant fin isi va manifesta pe deplin calitatile gustative specifice, daca va fi servit la o temperatura de 4-6?С, insotit in special de bucate din carne de pui si vanat marunt, parjoale simple sau tocate din fileul de pasare si vinat, sau orice alte bucate similare. La o ocazie speciala, un picnic sau pur si simplu la un pranz uzual, spumantul natural"CRICOVA" demisec va crea o atmosfera cu adevarat festiva. Savurati viata in pline culori cu "CRICOVA"!
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.