Ghidul Serviciilor
Crisoft - Christian Gavrila
inapoi la firma 1990 vizite
Poza CROS - Investitii
Foto
Foto

Modulul Investitii asigura centralizarea si sistematizarea informatiilor referitoare la aspectele legate de activitatea de investitii in cadrul organizatiei. Principalul obiectiv al Modulului Investitii il reprezinta dezvoltarea - ca arie, continut si operativitate - a informatiei economice referitoare la investitii, pentru ca aceasta sa poata furniza elementele necesare luarii deciziilor, sa permita reflectarea exacta a situatiei patrimoniale a unitatii contabile sub aspectul investitiilor.

Modulul Investitii asigura o prelucrare rapida si corecta a datelor referitoare la lucrarile de investitii efectuate de organizatie. Urmarirea lucrarilor de investitii se realizeaza prin evidenta comenzilor interne pe surse de finantare si elemente de cheltuiala. Acumularea consumurilor materiale, prestatii de servicii etc. se realizeaza pe debitul comenzilor interne de investitii, iar creditarea comenzilor interne de investitii se realizeaza prin punerea in functiune sau modernizarea obiectivelor realizate. in cadrul sistemului informatic integrat CROS, Modulul Investitii functioneaza in interdependenta cu modulele Aprovizionare (AP), Comenzi Interne, Lansare/Consumuri - Stocuri (LS), incasari si Plati (IP), Contabilitate, Mijloace fixe.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.