Ghidul Serviciilor
Cristal Brad
inapoi la firma 1297 vizite
Poza Despre noi
Foto

CRISTAL BRAD este o companie cu capital privat romanesc, este inregistrata ca o intreprindere mare, recunoscuta in topul firmelor in domeniu. Activitatile principale sunt comercializarea, prelucrarea, transportul si montarea fatadelor de sticla, o ramura mai nou dezvoltata de Cristal Brad.

Compania urmareste satisfacerea clientilor cu o gama cat mai diversificata de produse si servicii, dispune de spatii de depozitare, specialisti in domeniu, utilaje specifice si masini de transport pentru a fi in pas cu tendintele actuale si pentru a actiona pe mai multe segmente de piata.

Masini de transport: peste 25 de unitati.

Cristal Brad reuseste sa devina o firma de invidiat, prin amenajarea spatiului de productie, de cca 10.000 mp din Popesti Leordeni, cu linii moderne de procesare a geamului, cum sunt:

In prezent, fiind dotata cu utilaje moderne de productie si prelucrare a sticlei, Cristal Brad, se situeaza printre companiile importante din domeniu. Produce geam termo-izolant, fonoabsorbant, sticla securizata, serigrafiata, usi din sticla, balustrade din sticla, pereti din sticla, trepte, geamuri structurale si semistructurale, geamuri mate simple si cu model.

Completarea ofertei cu elemente de tamplarie de Aluminiu si PVC este un motiv in plus pentru a ne alege ca parteneri de constructii si finisari pentru proiectele dumneavoastra. Serviciile de montaj fatade ventilate si pereti cortina va stau acum la dispozitie. Pentru producerea geamului termoizolant societatea are doua linii de productie austriaca , ultima montata de curand, fiind complet automatizata si cea mai noua creatie a celor de la LISEC. Dimensiunile maxime ale geamurilor termopan realizate pe aceste linii sunt 3300 x 2500 mm.

Cristal Brad dispune de specialisti cu inalta calificare si de 2 ateliere bine dotate pentru realizarea structurilor din PVC si aluminiu. Unul din ateliere este axat pe executie tamplarie din PVC, iar celalalt pe executia structurilor din profile de Aluminiu pentru peretii cortina. Firma are specialisti si dotare materiala atat pentru montaj tamplarie PVC cat si pentru peretii cortina.

Deasemenea prin punctele de lucru din Galati, Constanta, Bacau dispuneti de o gama larga de geamuri simple, geamuri speciale si oglinzi cu livrare imediata; eventual cu livrare la destinatie, acest lucru depinzand de cantitatea comanzii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.