Ghidul Serviciilor
Cristian Parchet Expert - Montaj, Intretinere Parchet, Bucuresti
inapoi la firma 272 vizite
Poza Lacuire Parchet
Foto

Servicii profesionale de lacuire parchet

Printre operatiunile ce ajuta la intretinerea corespunzatoare a parchetului din lemn masiv se numara si cea de lacuire. Insa inainte de a face lacuirea unui anumit tip de parchet lemn masiv, noi ne asiguram ca aceasta solutie speciala este aplicata pe o suprafata pregatita exact asa cum trebuie. Inainte de acest proces, slefuim intreaga suprafata a parchetului cu grija la orice colt sau suprafata.

Desi avem aparatura care aspira rumegusului in rezultat in urma slefuirii parchetului, intervenim ulterior si cu un aparat special care curata toata mizeria dintre rosturi si suprafata parchetului, astfel incat lacul sa fie aplicat in cele mai bune conditii. Nu oricine stie sa aplice lacul pentru parchet lemn masiv, o astfel de operatiune necesitand experienta si pricepere.

Experti in lacuirea parchetului din lemn masiv

Lacul special folosit de CRISMAR EXPERT PARCHET SRL confera parchetului un aspect stralucitor si elegant, precum si o rezistenta ridicata in timp. Echipa noastra se asigura intotdeauna ca umiditatea in incapere nu este prea ridicata (maxim 10%), iar temperatura este cea optima. Cea mai buna temperatura pentru aplicarea lacului de parchet lemn masiv se situeaza la o valoarea de pana la 12 grade Celsius.

Lacuirea parchetului poate conferi suprafetei un aspect diferit in functie de tipul de solutie pe care il utilizam. Conform dorintei fiecarui proprietar, putem folosi lacuri care sa confere o suprafata lucioasa glisanta, una de tip semi-mat sau chiar mat. Cei care doresc o stralucire mai mare opteaza adesea pentru lac glisant, el putand fi folosit si pentru parchet stratificat.

Lacuire parchet din lemn masiv

CRISMAR EXPERT PARCHET SRL ofera servicii profesionale de lacuire parchet lemn masiv.  Te ajutam sa alegi tipul de lac pe care-l vei folosi in functie de incapere si utilizarea acesteia.

Lacuim parchet pentru case, apartamente, birouri, hoteluri, pensiuni, restaurante, cabane, sali de conferinta etc.

Pentru detalii suplimentare nu ezita sa ne contactezi!

Alege lacul potrivit!

Alegerea tipului de lac folosit poate fi dificila.  Trebuie acordata o atentie deosebita acestui aspect. Spre exemplu intr-o camera precum sufrageria, acolo unde puteti citi sau unde se pot juca si copiii, nu se recomanda lacul glisant.

Daca ne contactati pentru a cere o oferta de pret, noi va vom oferi toate detaliile inca de la inceput, astfel incat sa alegeti tipul perfect de lacuire pentru parchetul din lemn masiv din propria dvs. locuinta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.