Ghidul Serviciilor
Cristian Patrascu Studio - Interior Design Bucuresti
inapoi la firma 88 vizite
Poza Despre noi
Foto

Ma numesc Cristian Patrascu, arhitect si designer interior, am absolvit Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, Bucuresti. Cu o experienta de peste 8 ani in Arhitectura si Design de Interior, lucrarile mele anterioare acopera o gama larga de proiecte, cu functiuni publice si private, fiind specialist in amenajari interioare. 

Am lucrat mai mult 2 ani in Londra, in cadrul unuia din cele mai mari birouri de Arhitectura si Design Interior, avand sansa de a participa si de a conduce proiecte internationale. Perioadele petrecute in birourile din New York si Singapore m-au ajutat sa imi perfectionez cunostiintele in materie de Design Interior si sa fiu la curent cu cele mai noi tendinte.

Impreuna cu echipa mea, incearcam sa transmitem o viziune unica în proiectele realizate, considerand ca orice amenajare sau reamenajare de spatiu este un moment bun pentru schimbare si evolutie prin spatiile inovatoare si  prin utilizarea adecvata a materialelor, luminii, transparentei si culorilor. 

Studioul nostru iti pune la dispozitie o serie de servicii de design interior, personalizate si adaptate bugetului tau. Filozofia de baza fiind aceea de a crea solutii individuale, functionale si nu în ultimul rând, impozante din punct de vedere estetic pentru clientii care îsi doresc o viata comfortabila.

Alaturi de echipa mea de designeri, ingineri, producatori de mobila si finisaje, putem transforma in realitate pana si cele mai indraznete proiecte.

Email: contact@cristianpatrascu.ro

Tel: 0737558986

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.