Ghidul Serviciilor
Blochaus - Amenajari Interioare, Renovari Apartamente, Constanta
inapoi la firma 2025 vizite
Poza Blochaus, Constanta - despre noi
Foto

Suntem o firma din domeniul constructiilor, specializata in amenajari interioare cu sediul in Constanta si cu 14 ani experienta in renovari  de apartamente, case, vile, magazine, showroom-uri, restaurante, spatii comerciale, blocuri, hoteluri, s.a.m.d.Echipa noastra de profesionisti in amenajari interioare este 100% pregatita si calificata pentru orice cerinta in domeniu.Desi la prima vedere pentru unii, renovatul unui spatiu poate parea ceva usor, nu este. De multe ori se apeleaza la cunostinte pentru recomandarea unui mester/meserias, ceea ce nu este tocmai rau. Insa sansele sa dati peste o persoana sau o echipa de meseriasi seriosi pentru a face un lucru de calitate, sunt destul de mici. Se stie ca domeniul amenajarilor interioare are mult de suferit din cauza faptului ca toata lumea “se pricepe”.

IEFTIN + CALITATE ≠ RAPID

IEFTIN + RAPID ≠ CALITATE

RAPID + CALITATE ≠ IEFTIN

Sa nu uitam ca ieftin si bun nu exista, majoritatea oamenilor calificati fie au plecat din tara, fie practica preturi destul de ridicate. De aceea noi venim in intampinarea dumneavoastra,  incercand sa lucram la preturi decente si sa livram lucrari de calitate, ceea ce pana in ziua de azi am reusit.Daca vreti sa scapati de stresul amenajarii, lasati totul in grija noastra. Echipa noastra de specialisti va fi acolo unde veti avea nevoie sa preia totul pentru dumneavoastra. Noi va vom ajuta in setarea unui buget necesar, alegerea designului, alegerea materialelor si mai departe este treaba noastra sa facem totul dupa planul stabilit.Meseriasii nostri se vor ocupa de lucrare de luni pana vineri, 8 ore pe zi pana vom duce proiectul la bun sfarsit. Uneori, dupa caz programul poate fi ajustat.Si ca sa facem primul pas spre a ne cunoaste, va informam ca oferim gratis consultanta in demararea lucrarii, alegerea materialelor si estimarea costului cu manopera.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.