Ghidul Serviciilor
Crystal Vet & Pet- Clinica Veterinara - Bucuresti
inapoi la firma 7426 vizite
Poza Chirurgie veterinara
Foto

Suntem in masura sa va ferim de „suspansul” unei interventii chirurgicale datorita faptului ca in ambele clinici, avem sali de operatii complet echipate cu toate sistemele necesare pentru a asigura interventii chirurgicale in conditii de siguranta, de catre personal specializat, pe intreaga durata a interventiei chirurgicale pacientul fiind asistat prin oxigenoterapie, controlul temperaturii cu ajutorul meselor incalzite dar si monitorizare cardiaca si respiratorie, intr-un mediu steril. Noi efectuam toate serviciile de baza si chirurgie de urgenta, pornind de la simplele operatii de sterilizare la caine sau pisica si pana la interventii chirurgicale ce abordeaza sistemul digestiv sau cel osos, toate cele care au fost facute pana acum reprezentand un succes si o perioada scurta de recuperare. Servicii oferite

CHIRURGIA PIELII SI ANEXELOR

CHIRURGIE PLASTICA SI REPARATORIE

CHIRURGIA OCHIULUI SI ANEXELOR

CHIRURGIA URECHII

CHIRURGIA ABDOMENULUI

CHIRURGIA STOMACULUI SI A INTESTINELOR

CHIRURGIA COLONULUI, RECTULUI SI ANUSULUI

CHIRURGIA VEZICII URINARE

CHIRURGIA APARATULUI GENITAL MASCUL

CHIRURGIA APARATULUI GENITAL FEMEL

In cei aproximativ 10 ani de functionare, echipa noastra de chirurgi a dobandit o bogata experienta in domeniul chirurgical. Astfel in clinica noastra se pot remedia o mare parte din afectiunile chirurgicale ale animalelor de companie; toate acestea intr-o sala de chirurgie special amenajata, dotata cu aparatura, instrumentarul si materialele necesare asigurarii unui act chirurgical corespunzator.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.