Ghidul Serviciilor
Lumina Wolves - Scoala De Volei Bucuresti
inapoi la firma 96 vizite
Poza Despre noi
Foto

La începutul anului 2017 a fost înfiintata Asociatia Club Sportiv Lumina Wolves Sports, un proiect nou, inovativ pe piata educationala din România, menit sa aduca la un loc educatia si sportul de performanta. Clubul Sportiv Lumina Wolves Sports este deja un nume pentru iubitorii de sport, nume sinonim cu performanta. Si vorbim desigur de multa pasiune pentru baschet, volei, handbal si fotbal, pentru performante sportive.

Partenerul principal al proiectului clubului sportiv este Lumina Institutii de Învatamânt S.A. un grup educational din România, care functioneaza de aproape 30 de ani, cu rezultate deosebite pe plan national si international. În prezent, în cele 13 scoli Lumina din România învata peste 5.000 de elevi, care obtin an de an performante educationale remarcabile la olimpiadele nationale si internationale, precum si la numeroase competitii scolare.

Cu un palmares unic în România, Lumina Institutii de Învatamânt a decis sa se implice si în domeniul sportiv, sustinând principiul ca educatia de calitate si sportul de performanta pot merge împreuna pe calea succesului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.