Ghidul Serviciilor
Lumina Wolves - Scoala De Volei Bucuresti
inapoi la firma 96 vizite
Poza Lumina Wolves Football
Foto

Lumina Wolves Football by Lucian Sanmartean este o scoala de fotbal dedicata descoperirii si dezvoltarii talentelor fotbalistice în România. Numele sau este legat de unul dintre cei mai talentati si îndragiti fotbalisti români, Lucian Sanmartean, care a încântat fanii cu abilitatile si tehnica sa exceptionale pe teren.

Scoala a fost înfiintata cu misiunea de a creste noile generatii de jucatori de fotbal si de a crea un mediu propice pentru dezvoltarea abilitatilor acestora. Scopul sau este sa ofere copiilor si tinerilor pasionati de fotbal un loc unde sa îsi poata explora si îmbunatati talentele, învatând de la cei mai buni profesionisti în domeniu.

Una dintre caracteristicile distinctive ale scolii de fotbal Lumina Wolves consta în abordarea sa holistica fata de dezvoltarea jucatorilor. Nu se pune accent doar pe aspectele tehnice si tactice ale fotbalului, ci si pe dezvoltarea caracterului, a disciplinei si a valorilor personale. Scoala promoveaza fair-play-ul, respectul si spiritul de echipa, instruindu-i pe tineri nu doar în privinta performantei sportive, ci si în privinta eticii si responsabilitatii sociale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.