Ghidul Serviciilor
Lumina Wolves - Scoala De Volei Bucuresti
inapoi la firma 96 vizite
Poza Scoala de Volei
Foto

La Scoala de Volei Lumina Wolves, ne dedicam pasiunii noastre pentru volei si ne propunem sa formam si sa dezvoltam viitoarea generatie de jucatori talentati în România. Suntem o comunitate de profesionisti si entuziasti ai voleiului, care împartasim aceeasi viziune: sa cream un mediu propice pentru jucatorii de toate vârstele si nivelurile de experienta sa înfloreasca si sa-si atinga potentialul maxim în acest sport captivant.

Ce ne diferentiaza? În primul rând, angajamentul nostru fata de excelenta si perfectiune în joc. Încurajam disciplina, dedicarea si etica de munca în fiecare aspect al antrenamentului si competitiei. Echipa noastra de antrenori pasionati si cu experienta lucreaza colectiv si individual cu fiecare jucator, oferind îndrumare si sustinere pentru a ajuta sportivii sa-si dezvolte tehnicile, abilitatile tactice si inteligenta de joc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.