Ghidul Serviciilor
Club Sportiv Satori
inapoi la firma 282 vizite
Poza Despre noi
Foto

CLUBUL SPORTIV SATORI a luat fiinta la 15 iunie 1994,sub denumirea de Asociatia de Arte Martiale Satori, la initiativa a trei sportivi, membri pe atunci ai clubului Ronin: Cristian Ursu, Adrian Chitu si Ion Istrate.

 

Clubul avea la infiintare o singura sectie sportiva: karate. Inca de la debut clubul a numarat peste 50 de membri, practicanti ai disciplinei karate.

 

In prezent Clubul Sportiv Satori are peste 150 de membri si este constituit ca persoana juridica romana de drept privat, fara scop lucrativ, non-guvernamentala, apolitica, care isi desfasoara activitatea conform Legii Sporturilor nr.69/2000 si a dispozitiilor din statut, in conditiile stabilite de legislatia privitoare la activitatea sportiva si la persoanele juridice de drept privat din Romania.

 

CLUBUL SPORTIV SATORI desfasoara activitati sportive in cadrul ramurilor de sport: karate wkc, fitness si culturism, sportul pentru toti, dans sportiv, tenis si are ca scop selectionarea, initierea si pregatirea de sportivi in aceste domenii, participarea la competitii sportive interne si internationale, precum si alte activitati conexe acestora.

 

Obiectivele clubului sunt urmatoarele:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.