Ghidul Serviciilor
Cub Architecture, Birou Proiectare Arhitectura Bucuresti
inapoi la firma 1352 vizite
Poza Office Planning
Foto

Office Planning - Servicii integrate de Design Interior, Proiectare tehnica si Autorizare pentru spatii de birouri

Documentatii si simulari pentru marketarea proiectului catre clientii finali

Promovarea si vanzarea/inchirierea proiectului dvs. va presupune realizarea unor materiale speciale de comunicare, utile si necesare departamentului dvs. de marketing, sau consultantilor imobiliari cu care veti colabora. Astfel de materiale de prezentare vor fi concepute vizand nevoile clientului final, prezentand informatia in modul cel mai atractiv si mai lesne de inteles.

Servicii de modificare / (re)compartimentare conform nevoilor clientilor finali

a. Pentru imobilele rezidentiale – imbinarea a doua locuinte, recompartimentarea conform nevoilor chiriasilor, etc

Este important ca pentru cladirile noi sa se gindeasca inca de la inceput o structura cit mai simpla si mai modulata / moduabila, asa incit sa permita transformari pe parcurs, in functie de fiecare beneficiar final / cumparator. Ca exemplu, daca avem un apartament de 2 camere si o garsoniera / studio sa se poata modifica asa incit sa rezulte un apartament de 3 camere, fluidizand si usurand astfel procesul si timpii de vanzare.

b. Pentru imobilele de birouri – servicii complete de space planning conform organigramei chiriasilor, proiect de executie cu estimare de costuri, avize si autorizari ale spatiului

CUB Architecture este unul din birourile cu cea mai mare expertiza pe segmentul office planning / amenajari spatii de birouri. Am realizat proiecte ce insumeaza peste 65.000 mp, pentru companii precum ORACLE, IPSOS, ENEL, DHL, SANOFI AVENTIS, KRKA, etc. In etapa initiala a dialogului cu orice potential chirias, va putem sprijini demersurile prin realizarea unor ilustrari grafice (space planning) asupra modului in care imobilul dvs. acomodeaza eficient compania respectiva. Ulterior, dupa semnarea unui contract de inchiriere, putem presta toate serviciile necesare pentru mutarea efectiva in spatiu: proiect de executie partitii (inclusiv ajustari instalatii, daca este cazul), asistenta santier si avizare cu autoritatile (primarie, ISU - pompieri etc), pentru functionarea in paramerii legali atat a chiriasului respectiv, cat si a cladirii in ansamblul sau.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.