Paella, Tortilla, Tapas, Gazpacho... Ti se face foame când auzi aceste cuvinte? Spaniolii stiu cu adevarat cât de bine ar trebui sa fie gatita mâncarea gustoasa - bucataria lor este extrem de vie, debordand de culori, cu arome ce explodeaza la fel ca temperamental iberic! Pentru a descoperi cu adevarat istoria si traditiile Spaniei, trebuie sa încercati felurile sale de mancare delicioase. Alaturati-va cursurilor de gatit din bucataria spaniola de la CulinaryOn, unde puteti învata sa gatiti si sa mâncati intr-o experienta culturala cu adevarat senzationala! Mâncarurile spaniole variaza de la o regiune la alta, dar sunt pregatite în mod similar cu ajutorul uleiului de masline, usturoiului, numeroaselor mirodenii si ierburi aromate. Paella aromata si nutritiva într-o tigaie mare, insemnand orez cu diferite tipuri de fructe de mare, melci, legume si, uneori, vin, a devenit simbolul bucatariei spaniole. Exista mai mult de 300 de retete de Paella! În mod traditional, fiecare masa începe cu mici aperitive - Tapas, care pot fi facute din sunca, carne, peste, legume, masline, brânza pe bucati mici de pâine la gratar. Apoi, reîmprospatati-va cu Gazpacho, o supa rece groasa din rosii si ardei. Pentru felul principal, pe lânga Paella, este necesar sa încercati mâncaruri picante si savuroase, cum ar fi Pui Chilindron în chili, ceapa si sos de usturoi. Iubesti fructele de mare? Crevetii, midiile, tonul, stridiile, calamarul, hamsiile si dorada sunt folosite pe scara larga ca ingrediente pentru multe preparate spaniole. Pentru desert, bucurati-va de o combinatie fantastica, Crema Catalana. Dar ce inseamna cu adevarat o cina spaniola fara un pahar de Sangria proaspata? La sfârsitul cursurilor noastre, toata lumea se va aduna la masa, va bea in cinstea Spaniei însorite si va împartasi secretele culinare învatate! Aceasta bucatarie colorata si delicioasa merita cu siguranta invatata, asa ca rezervati-va un loc la cursurile de gatit spaniole si pregatiti-va pentru o experienta culturala plina de viata!