Masa de lucru pentru pizzerie. Interior si exterior realizat din otel inoxidabil 304 AISI. Blat de granit. Realizata conform HACCP (Sistemul de Management al Calitatii Alimentului). Control electronic. Decongelare si evaporare automata. Gaz utilizat: R404a, fara CFC/HCFC, izolatie de poliuretan 60 mm. Racirea prin ventilatie. Colturi rotunjite la interior, picioare de inox reglabile, usi care se auto-inchid, rafturi plastifiate. Vitrina frigorifica inclusa.
Dimensiuni L x p x h: 224x80x112 cm
Zona de lucru: 194x33 cm
Baza: 3 usi GastroNorm, 1 sertar rece, 3 gratare GN
Capacitate container GN h 150 mm: 10 x GN 1/3
Temperatura interna: 0˚C +10˚C
Teperatura ambient: 43˚C
Capacitate: 540 litri
Cerinte: 330w/220-240V/50Hz/1N
Greutate: 220 kg
Preturile si tarifele de pe acest site sunt exprimate in Euro si nu contin TVA, iar facturarea se va face in Lei la cursul de licitatie al bancii furnizorului.