Ghidul Serviciilor
Curatare Canapele Si Tapiterie Auto Bucuresti, Ilfov
inapoi la firma 15 vizite
Poza Servicii oferite
Foto
Foto
Foto
Foto

Curatare interior auto.
Curatare tapiterie auto. Aceasta operatiune include spalararea tapiteriei scaunelor de sofer,pasager si banchetei prin injectie si extractie al jetului de apa combinat cu un detergent special care are rol de a curata murdaria si petele in profunzime,prin extractia detergentului din tapiterie. La acest pret ofer si igienizare cu abur la aerul conditionat,si anume : ? Igienizarea instalatiei de climatizare – distruge bacteriile generatoare de miros urat depuse pe conductele instalatiei de climatizare. Se recomanda dupa curatarea interioara completa si dupa aceea o data pe an.
 
 
Curatare si igienizare saltele
Curatarea saltelelor se executa prin metoda injectie-extractie folosindu-se un detergent special dar si aparatura profesionala, in acest moment este cea mai performanta metoda folosita unde se impune o curatare in profunzime.Si igienizarea cu abur care se face la sfarsit este foarte benefica impotriva acarienilor.
 
 
Curatare canapele
Curatare canapele Curatarea - igienizarea canapelelor se efectueaza prin injectie – extractie si presupune pulverizarea unui amestec de detergent profesional si apa asupra materialului si extragerea aproape simultana a acestuia de un aspirator profesional, astfel ca solutia sa nu umezeasca in profunzime materialul, eliminand totodata in totalitate praful si muradaria.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.