Ghidul Serviciilor
Prosperio Bogdan Toma, Cursuri Reiki - Bucuresti
inapoi la firma 11021 vizite
Poza Curs pentru Sanatate, Prosperitate
Foto

La acest curs vei afla:

In acest curs veti mai invata:1. Cum sa iti atingi obiectivelepoti obtine rezultate in atingerea obiectivelor reprogramind subconstientul pentru a lucra in favoarea ta. Multi oameni au blocaje in atingerea obiectivelor din cauza setarilor gresite de pe subconstient.

Urmind acest curs vei reusi sa gasesti calea optima prin care sa iti atingi aceste obiective. Vei reusi sa termini proiectele mult mai repede si in tr-un mod mult mai usor, mai simplu.

2. Vei invata cum sa cresti increderea in propriile forteLa acest curs vei gasi metode usor de invatat pentru a avea mai multa incredere in tine. Vei invata sa te automotivezi si evident vei invata cum sa ii motivezi si pe ceilalti. Vei invata sa ajungi la nivele inalte de implinire in toate aspectele vietii tale.

3. Imbunatatesti starea de SanatateIti poti creste imunitatea si capacitatea de autoaparare a organismului astfel incit sa eviti sa te imbolnavesti. and body’s natural defenses, so you can avoid getting sick and recover faster when you do. Poti atrage mai multa sanatate in tot corpul.

4. Inveti sa identifici oportunitati care pina acum nu le observai.La curs vei invata sa observi si sa folosesti anumite oportunitati pe care pina acum nu le observai. Mintea si Subconstientul tau vor fi setate astfel incit sa atraga situatii favorabile si sa gaseasca solutii la multe din provocarile vietii.

5. Atragi Abundenta si ProsperitateaCu ajutorul acestui curs cit si initierea unica si speciala pe care o vei primi de la Bogdan Prosperio, te va ajuta sa gasesti solutii pentru a indeparta blocajele din viata ta cit si blocajele ce te impiedica sa atragi Prosperitatea. Vei obtine tehnici prin care vei atrage Abundenta si Prosperitatea.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.