Ghidul Serviciilor
Prosperio Bogdan Toma, Cursuri Reiki - Bucuresti
inapoi la firma 11021 vizite
Poza Info Reiki
Foto

Tot Universul este format din Energie si Informatie.

Radiestezie – Info Reiki utilizeaza tehnici de Lumina care ne ajuta sa obtinem rezultate precise si spectaculoase chiar in diverse situatii din viata noastra

Daca esti interesat sa gasesti solutii prin masuratori la eventualele provocari pe care le ai pe sanatate si in acelasi timp sa iti imbunatatesti starea de sanatate, ar fi bine sa iei in considerare acest excelent sistem numit Info Reiki.

Tehnicile Info Reiki se aplica si pentru sanatate cit si in afaceri, sau in orice alt domeniu sau situatie pe care dorim sa o rezolvam. de exemplu in afaceri se poate masura fidelitatea unui partener de afaceri. Se poate masura care este cea mai buna oferta din trei existente. puteti masura fidelitatea si eficienta unui angajat din firma dumneavoastra.

Influentele Karmice si situatii specifice din viata noastra pot fi masurate cu ajutorul tehnicilor de Info Reiki. Se poate identifica starea de sanatate a organelor interne a unui pacient sau pentru propria persoana. Lista de exemple poate continua.

Info Reiki este un sistem care combina tehnicile Reiki cu anumite tehnici din Radiestezie.

In Info Reiki intilnim simboluri speciale ce ne ajuta in a obtine rezultate precise pe masuratori infoenergetice, iar aceste rezultate sunt mult superioare celor intilnite in simpla Radiestezie.

Descopera cum sa faci alegerile cele mai bune prin InfoReiki

Imbunatateste-ti Viata, Sanatatea si Situatia Finaciara

Stii cum sa iei decizia cea mai buna pentru tine?In viata poti alege sa te imprietenesti cu anumite persoane care in final iti fac mai mult rau.

In afaceri poate alegi sa inchei un parteneriat doar ca sa descoperi apoi ca a fost o decizie care te-a costat prea mult.Toate aceste situatii pot fi evitate prin InfoReiki.

Te afli aici datorita alegerilor pe care le-ai facut!

S-ar putea sa te doara foarte mult, insa situatia in care te aflii acum se datoreaza NUMAI alegerilor pe care le-ai facut pana acum.

Iar daca continui in acest fel, poti avea inca si mai mult de suferit.

Cand ajungem la batranete regretam lucrurile pe care nu le-am facut. Dar atunci este prea tarziu, nu mai poti da timpul inapoi.

Nu ar fi minunat daca ar exista o cale prin care poti face alegerile corecte si astfel sa iti schimbi viata? Este POSIBIL cu InfoReiki!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.