Ghidul Serviciilor
Prosperio Bogdan Toma, Cursuri Reiki - Bucuresti
inapoi la firma 11021 vizite
Poza Karuna Reiki
Foto

Va invit sa participati la acest curs si sa va schimbati in bine starea de spirit cit si evolutia spirituala.

Sistemul Karuna Reiki® este înregistrat de Maestrul William Lee Rand care a fondat  Centrul International de Pregatire Reiki (ICRT). William Lee Rand a lucrat împreuna cu studentii sai si a experimentat beneficitatea acestor noi simboluri Karuna Reiki®, pe care le-a primit de la multi Maestri de Reiki. El a constatat ca aceste simboluri erau diferite de cele ce se gasesc în sistemul Reiki Usui Tibetan.

El a ales împreuna cu studentii lui sa lucreze doar cu simbolurile cele mai eficiente si care reusesc sa ofere o Energie de Vibratie Înalta care sa vindece diverse afectiuni, precum si diverse provocari ale vietii. Motivul pentru care William Lee Rand a ales sa foloseasca numele de Karuna Reiki® se explica prin faptul ca, acest sistem terapeutic foloseste Energie Vindecatoare, asemanatoare Fortei Vitale. Numele „Karuna” inseamna „sa actionezi cu compasiune”, iar Iubirea si Compasiunea reprezinta cele mai puternice Forte Benefice din Univers.

 

Activarea Simbolurilor Karuna Reiki®

 

Cu ajutorul simbolurilor Karuna Reiki® accesam frecventele vibrationale înalte ale vindecarii. Simbolurile Karuna Reiki® sunt chei de vindecare având o mare forta asupra subconstientului, unde omul aduna lucruri nerezolvate. Nu exista o diferenta esentiala între modalitatea de activare a simbolurilor Reiki Usui si modalitatea de activare a simbolurilor Karuna Reiki®. Exista asadar chei care activeaza diferitele frecvente de vindecare disponibile în Karuna Reiki® si pentru a le activa se poate proceda astfel:

Acestea sunt doar câteva modalitati de activare a simbolurilor, fara a fi restrictive. Fiecare practicant îsi poate dezvolta propria sa modalitate de a activa si utiliza simbolurile. Cel mai important lucru este intentia cu care o faceti.

Karuna Reiki

Contents [hide]

Karuna si Îndrumarea Spirituala

 

Multi practicanti Karuna Reiki® au primit îndrumari de la entitati spirituale, desi acest sistem nu este nicidecum o religie. Practica  asidua cu energia Karuna Reiki® mareste gradul nostru de constientizare si ne conecteaza  cu cele mai pure entitati spirituale: Iisus Christos, Sfânta Fecioara Maria, Îngeri si Arhangheli, în functie de credintele fiecaruia.

Karuna Reiki

Multi practicanti Karuna Reiki® au constatat ca sunt mai receptivi la îndrumarea spirituala a anumitor energii care sunt în legatura cu sistemul propriu de valori. O experienta des întâlnita a practicantilor este prezenta Sfintei Fecioare Maria la sedintele de vindecare. Se pare ca Sfânta Maria îsi face simtita prezenta mai ales când  cel care îi înregistreaza aparitia lucreaza asupra evolutiei unei relatii, si raspândeste o energie foarte suava, aducând uneori aroma de trandafiri. Iisus Christos raspândeste o energie inconfundabila de iubire neconditionata, deseori perceputa ca un alb foarte pur sau ca o lumina argintie. Sfântul Arhanghel Mihail îsi face simtita prezenta când trebuie vindecate temeri, tulburari emotionale si când este mare nevoie de protectie. Sfântul Arhanghel Gavriil s-a aratat si el în timpul lectiilor Karuna, oferindu-si cursantilor sprijinul de a prelua din karma acestora, de a le-o curati sau de a-i îndruma astfel încât acestia sa afle ceea ce era necesar pentru vindecarea completa.

 

Exista câteva experiente în care Fiinte Spirituale s-au înfatisat  pe parcursul cursurilor Karuna sau când erau facute tratamente. Este posibil sa întâlniti Fiintele Spirituale descrise aici sau sa aveti alte experiente. Trebuie doar sa aveti inima si mintea deschise. Cu cât învatam mai mult sa credem pe de-a-ntregul în Energia Karuna Reiki®, cu atât aceasta minunata Energie va comunica mai mult cu noi.

Karuna Reiki

Vom enumera în continuare câteva dintre afectiunile ameliorate prin terapia Karuna Reiki®, mentionând ca de cele mai multe ori aceste afectiuni sunt o reactie a fiintei umane la stresul cotidian:anxietatea, depresia, oboseala, durerile de cap,  anghina, hipertensiunea, ulcerele, gastritele, probleme intestinale, astmul, slabirea sistemului imunitar, racelile commune, alergiile, dezechilibrul tiroidei, dezechilibrul glandelor suprarenale , etc.

 

Sistemul Karuna Reiki® poate fi predat numai de cei care sunt înregistrati oficial la Centrului International de Pregatire Reiki (ICRT). Un profesor înregistrat va avea un certificat emis de Centru, cu numar de înregistrare si sigiliu. Fiecare cursant va primi manualul official Karuna Reiki al ICRT, un certificat emis de ICRT cu numar de înregistrare si un sigiliu.

Karuna Reiki

Vei primi o diploma de Maestru Karuna Reiki® – diploma, recunoscuta international.

 

ÎNSCRIE-TE ACUM la cursul de Karuna Reiki® – Contact https://www.bogdanprosperio.ro/contact/

 si vei primi Gratuit o consultatie din partea Maestrului Bogdan Prosperio.

 

Nota importanta:

1)Terapia Reiki este recunoscuta în România ca practica de medicina complementara prin Legea nr. 118/2007. Reiki lucreaza complementar cu alte forme de tratament medical sau psihologic.

2)În Statele Unite ale Americii, terapia Reiki a fost adoptata de un numar tot mai mare de institutii de îngrijire medicala. Centrul de Cercetare Reiki din Statele Unite ale Americii (The Center for Reiki Research Including Reiki in Hospitals) organizeaza studii stiintifice cu privire la eficienta terapiei Reiki pentru diverse afectiuni, cu rezultate pozitive dovedite. In majoritatea cazurilor exista rezultate benefice insa in anumite cazuri de pacienti terapia Reiki Usui Tibetan este posibil sa nu functioneze.

3) Tratamentul Reiki nu este un substitut pentru un tratament medical sau psihologic de specialitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.