Ghidul Serviciilor
Prosperio Bogdan Toma, Cursuri Reiki - Bucuresti
inapoi la firma 11021 vizite
Poza Lista cursuri
Foto

Ce este Reiki ?

Reiki este un termen in limba Japoneza pentru a defini Energia Divina Universala, denumire inclusa în diverse tehnici (sisteme) de utilizare a acestei energii.

Rei - Dumnezeu, Universul, Spiritual, Sfint.ki - energie, forta vitala.

La aceste cursuri vei reusi sa obtii tehnici unice si eficiente pentru imbunatatirea sanatatii si crestere Spirituala autentica. Bogdan Prosperio - Telefon: 0744991848

Lista cu toate cursurile:1.Cursuri Reiki Traditional Usui Tibetan toate gradele de la 1 la Grad de Maestru

Gradul 1 - Vei reusi sa accesezi Energia Divina Universala pentru propriul beneficiu, sau autotratament, cit si pentru a darui, pentru a face tratament si altor persoane. Vei primi o initiere de mare calitate, care te va face sa simti vibratii foarte benefice pentru sufletul si corpul tau. Vei experimenta efecte benefice asupra sanatatii, prosperitatii si asupra imbunatatirii relatiilor sociale.

Gradul 2 - Vei invata tehnici specifice pentru a-ti mari Energia Divina Reiki. Vei invata sa trimiti la distanta aceasta Energie Divina. Vei invata sa lucrezi pe proiecte si vei reusi sa iti reglezi greutatea corporala la un nivel perfect pentru sanatatea ta. Vei primii o initiere unica de mare calitate, care te va face sa simti vibratii foarte benefice pentru sufletul si corpul tau. Vei experimenta efecte benefice asupra sanatatii, prosperitatii si asupra imbunatatirii relatiilor sociale.

Gradul 3 - Iti vei ridica nivelul de constiinta la un nivel foarte inalt de perceptie si intelegere, vei manifesta mai multa Iubire si Compasiune. Vei invata sa lucrezi mult mai bine cu Tehnicile de Lumina Prosperio. Vei invata sa iti vindeci Arborele Genealogic si astfel Karma negativa se va reduce foarte mult. Vei primi o initiere unica de mare calitate, care te va face sa simti vibratii foarte benefice pentru sufletul, corpul energetic si corpul tau fizic. Vei experimenta efecte benefice asupra sanatatii, prosperitatii si asupra imbunatatirii relatiilor sociale.

Gradul 4 - Vei primi imputernicirea sa poti oferi initiere Reiki altor persoane ce vor dori sa faca un pas inainte spre cresterea Spirituala autentica. Vei reusi sa stapinesti bine Tehnicile avansate de lucru cu Lumina cit si tehnici avansate de protectie energetica. Vei primi o initiere unica de mare calitate, care te va face sa simti vibratii foarte benefice pentru sufletul si corpul tau. Vei experimenta efecte benefice asupra sanatatii, prosperitatii si asupra imbunatatirii relatiilor sociale.

3.Cursuri Karuna Reiki grad practicant – cit si grad de Maestru Karuna -4.Curs de Reflexoterapie, Acupunctura fara ace, masaj terapeutic -5.Curs Celtic Reiki practicant – Curs Maestru Celtic Reiki6.Curs Energia Helios sau Energia Helaria ( Helios si Sfinta Fecioara Maria )- practicant – Maestru7.Curs de Sanatate, Prosperitate si Succes – conceput de Bogdan Prosperio8. Curs Atingere Zalmoxiana -9. Curs Shambala Reiki – practicant – Maestru -10. Curs Reiki Violet Flame – practicant – Maestru11. Curs Info Reiki – Maestru12. Curs de crestere Spirituala prin Iubire si Lumina13. Curs Dolphin Reiki – Maestru14. Curs Light Healing Space Doctors – vindecare cu ajutorul Doctorilor Spatiali de Lumina15. Curs Ingeri, Arhangheli, Serafimi si Heruvimi--------------------------------------------------Puteti comunica cu Dl Bogdan Prosperio la telefon: 0744991848 sau completind corect formularul de contact. Va rog sa lasati o adresa de email valida si un numar de telefon valid. Website-ul nostru garanteaza confidentialitatea datelor. Completind formularul aveti certituninea garantiei noastre si va exprimati acordul.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.