Ghidul Serviciilor
Cyrom Petrotrading Co - Lubrifianti Auto Si Industriali, Bucuresti
inapoi la firma 1314 vizite
Poza Lubrifianti industriali
Foto

Seria de lubrifianti Cyclon INDUSTRIAL depaseste standardele foarte diferite ale tuturor sistemelor industriale cheie datorita experientei noastre directe de peste 35 de ani în dezvoltarea unor lubrifianti de tehnologie superioara. Gama noastra cuprinzatoare de produse este conceputa pentru a atinge niveluriînalte de performanta într-o multitudine de aplicatii industriale (de la sisteme hidraulice si compresoare, la utilaje pneumatice si gresaj) pentru a asigura costuri operationale sau de întretinere minime si pentru a evita defectiunile.

INDUSTRIAL FLUSHING OIL

 

Ulei mineral cu vascozitate redusa pentru spalarea/curatarea pieselor/componentelor interne ale echipamentelor sau utilajelor. Datorita formulei neutre, nu afecteaza etansarile si suprafetele metalice. Se recomanda pentru sistemele circulante de spalare, cutii de viteze si alte echipamente în vederea eliminarii ruginii, mizeriei, reziduurilor de materiale de constructii si apei înainte de servisare sau pentru echipamente mai vechi care necesita curatare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.