Ghidul Serviciilor
Cyrom Petrotrading Co - Lubrifianti Auto Si Industriali, Bucuresti
inapoi la firma 1308 vizite
Poza Lubrifianti marini
Foto

Lubrifiantii marini satisfac orice nevoie de lubrifiere navelor comerciale. Cyclon MCLs, SOs si TPEOs sunt certificati cu aprobari de catre producatorii internationali de motoare maritime. Pot fi livrati direct în orice port din Grecia. În plus, lubrifiantii marini CYCLON pot fi livrati în stra i natate în baza acordurilor de cooperare internationala. Lubrifiantii marini Cyclon sunt sustinuti în permanenta de expertii nostri tehnici si de laborator, precum si de serviciile noastre de asistenta post-vânzare ID Lube Check®.

POSEIDON HT

 

Lubrifianti de carter creati special pentru motoare diesel cu putere mare, viteza medie, care functioneaza cu combustibil grei. Proprieatile de detergent al produsulu asigura curatenia excelenta a motorului, protejând astfel componentele vitale ale motorului împotriva uzurii. Utilizarea lor permite separarea agentilor de contaminare din separatoarele centrifuge. Seria HT se potriveste motoarelor diesel de viteza medie, în sisteme de propulsie marina si alte motoare auxiliare ce functioneaza cu combustibil cu continut crescut de sulf. Produsele sunt adecvate pentru cele mai multe motoare solicitante de putere mare, cu turbocompresor, de viteza medie. API CF; MDT (NOL); Wärtsilä

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.