Ghidul Serviciilor
Cyrom Petrotrading Co - Lubrifianti Auto Si Industriali, Bucuresti
inapoi la firma 1308 vizite
Poza Lubrifianti pentru transmisie Gear
Foto

Sistemele de transmisie trebuie sa gestioneze diferite sarcini din ce în ce mai grele, sa utilizeze diverse materiale si sa functioneze în cele mai variate conditii. Seria de uleiuri pentru transmisie Cyclon GEAR a fost conceputa pentru a reduce uzura si a gestiona încarcaturi si temperaturi joase/ridicate, sa-si pastreze vascozitatea si sa elimine pierderile de putere din sistem. Uleiurile Cyclon GEAR respecta cerintele si standardele producatorilor mondiali de axe, cutii de viteze si de transmisii automate pentru a asigura protectia maxima posibila a sistemului dumneavoastra de transmisie pe durata functionarii. în acelasi timp, aveti certitudinea ca alegeti cel mai bun lubrifiant si nu aveti griji.

Uleiurile GEAR-fabricate UE – ofera protectia si fiabilitatea suprema a sistemului de transmisie, fara batai de cap

GEAR PRIME

 

Lubrifianti monograde cu indice de vâscozitate ridicata pentru transmisii auto. Potriviti pentru cutiile manuale de viteze si diferentialele vehiculelor mai vechi care functioneaza în conditii de sarcina redusa/viteza redusa. API GL-1

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.